skip to Main Content

Το Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική  σε όλους τους χώρους του θεάτρου, ενώ η προσέλευση ανήλικων προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.

Ένα σύγχρονο παραμύθι με τρισδιάστατες προβολές
που μεταρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο!

Παραστάσεις καθημερινές για σχολεία

Για κράτηση σχολείου επικοινωνήστε στο 6981481191 

Μια παράσταση που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαφορετική πρόταση στο χώρο του παιδικού θεάτρου θα παρουσιαστεί την θεατρική σεζόν 2018-2019 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, από μια νέα ομάδα ηθοποιών και δημιουργών. Με αρωγό τις νέες τεχνολογίες, την φρέσκια έμπνευση και τη θέληση η πρόταση αυτή να αποτελέσει μια καινοτομία στα όσα μέχρι τώρα κυριαρχούν στο χώρο του παιδικού θεάτρου, η παράστασή μας θα “ζωντανέψει” στη σκηνή του Ιλίσια, έναν καινούργιο θαυμαστό κόσμο, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε μια αισιόδοξη νέα εποχή!

Το “Αλ, το παλιό ρομπότ”, είναι ένα πρωτότυπο έργο, γραμμένο από δύο νέους ανθρώπους και μιλάει για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τα παιδιά του σήμερα. Η παράσταση αυτή ανήκει στην εποχή της και αντλεί έμπνευση από την τρέχουσα πραγματικότητα, γεννώντας υγιείς προβληματισμούς σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την τεχνολογία. Το κείμενο πραγματεύεται την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, την αποξένωση, την εσωστρέφεια και κάνει κριτική πάνω σε θέματα που αφορούν μικρούς και μεγάλους.

Όλα αυτά είναι δοσμένα με έναν εντυπωσιακό τρόπο με σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το 3D Mapping, που θα μετατρέψει τη σκηνή του Ιλίσια σε ένα φαντασμαγορικό πλανητάριο. Οι χαρακτήρες εξερευνούν έναν πλούσιο θεματικό κόσμο με όχημα τον χορό, καθώς ειδικά σκηνοθετημένες χορογραφίες συνδυάζονται με τρισδιάστατες προβολές για να ζωντανέψουν ένα αληθινό παραμύθι στην σκηνή του Ιλίσια.

ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟ:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ

Κείμενο
Νικηφόρος Βαλτινός & Θωμάς Αντωνάτος
Σκηνοθεσία
Θωμάς Αντωνάτος
Χορογραφίες
Δημήτρης Μαργαρίτης
Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος
Εμμανουέλα Αλφιέρη
Πρωτότυπη Μουσική
Γιώργος Αρκομάνης
Επιμέλεια 3D προβολών
Ευάγγελος Τσαρούμης
Γραφικά
Λητώ Αρέτα
Βοηθός Σκηνοθέτη
Μαρία Καραμάνη
Φωτογραφίες Παράστασης
Αγγελική Κοκκοβέ
Τρέιλερ Παράστασης
Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος
Επικοινωνία
IMMAGINE ADVERTISING

Διανομή

ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ

ΒΙΚΥ ΤΣΟΥΡΑΠΗ

ΒΙΒΗ ΡΩΜΑΝΑ

ΜΑΡΙΛΕΤΤΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΣ

Video Trailer

Χορηγός

Druck
Back To Top