Γιώργος Μιχαλακόπουλος

«Το Τίμημα» του Arthur Miller
και «Δε θέλω να μείνω μόνη» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ τη σεζόν 2017-2018

Φαίνεται πως η μεγαλύτερη επιτυχία του Άρθουρ Μίλερ στο Broadway μετά το «Θάνατο του Εμποράκου», είναι Tο Τίμημα (The Price), ένα έργο-έμβλημα που έγραψε το 1967, και παραμένει σύγχρονο ως μια διαχρονική ιστορία συμφιλίωσης με το παρελθόν και ελπίδας για το μέλλον.

Κι ενώ στην φετινή παραγωγή του Broadway πρωταγωνιστούν οι Mark Ruffalo, Tony Shaloub και Danny DeVito, στην Ελλάδα θα απολαύσουμε το Γιώργο Μιχαλακόπουλο στο ρόλο του Gregory Solomon. To Τίμημα ανέβηκε πρώτη φορά στο Broadway το Φεβρουάριο του 1968 και έτρεξε σημειώνοντας τότε ένα ρεκόρ 429 παραστάσεων με τον Harold Gary στο ρόλο του Solomon.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η διανομή που περιλαμβάνει δυνατά ονόματα της ελληνικής θεατρικής σκηνής καθώς και όλοι οι συντελεστές που θα ζωντανέψουν το έργο του Άρθουρ Μίλερ στη σκηνή του Θεάτρου ΙΛΙΣΙΑ.

obama_on_broadway

Ο τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα στο American Airlines Theatre μαζί με την κόρη του Malia, και τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Mark Ruffalo, Danny DeVito, Jessica Hecht, και Tony Shalhoub, (Φωτο: Bruce Glikas/Gettyimages. Πηγή: http://www.hollywoodreporter.com/news/obama-returns-broadway-see-arthur-millers-price-979856, 24 Φεβ 2017)

 

Παράλληλα στη σκηνή του ΙΛΙΣΙΑ ανεβαίνει το κωμικό θρίλερ της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» σε σκηνοθεσία Δήμητρας Παπαδοπούλου και Φωκά Ευαγγελινού, ενός δημιουργικού δίδυμου που θα συνεχίσει να φέρνει το γέλιο στην πλατεία και τον εξώστη του ΙΛΙΣΙΑ για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά από δύο χρονιές σαρωτικής επιτυχίας που συμπληρώνουν φέτος με την παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood”, μιας παράστασης που ξεπέρασε (και συνεχίζει να ξεπερνά) κάθε προσδοκία στην ανταπόκριση του κοινού.

 

You may also like

Leave a comment

Συνδεθείτε μαζί μας! Είμαστε καθημερινά εδώ!